Intresseanmälan
Logo

Välkommen till ditt nya boende i Sotenäs Park. Vi startar försäljningen av 60st bostäder den 19 Maj 2023.

Välplanerade och moderna parhus med närhet till golf, natur och hav.

På Sotenäshalvön i Bohuslän utvecklar Atmosphere Home just nu ett område med bostadsrätter i form av parhus och studios med frontline-läge i direkt anslutning till Sotenäs Golfklubb. Vi planerar säljstart under våren 2023 – anmäl ditt intresse redan idag och förboka din drömbostad.

I Sotenäs Park har du nära till att njuta fullt ut av den bohuslänska naturen. Svalkande bad, vandringar i de vackra omgivningarna och golfrundor med fantastiska vyer. Med endast cirka 10 minuter bilväg till både Kungshamn och Smögen har du tillgång till allt vad de platserna har att erbjuda.

Vill du veta mer?
Fyll i dina uppgifter här:

Vi räknar med inflyttning under slutet av 2024, återkom gärna med din intresseanmälan så får du mer information om projektet och vår säljprocess.


  En unik möjlighet

  Och en sund investering i ett attraktivt område på Sotenäs halvön.

  Sotenäs

  UTMÄRKT LÄGE

  Centralt placerat i mitten av Sotenäshalvön i Bohuslän med nära till precis allt – från Kungshamn, Smögen och Norge till Hunnebostrand och Bovallstrand.

  Sotenäs

  PRISVÄRD INVESTERING

  Vi lägger stor vikt på smarta, effektiva och kostnadsbesparande lösningar för att kunna erbjuda högkvalitativa bostäder till ett attraktivt pris.

  Sotenäs

  NÄRA NATUREN

  Trä är den gröna tråden i vår verksamhet och med naturbehandlade fasader och vida fönsterpartier skapar vi en tydlig närhet till vår omgivning.

  Sotenäs

  AKTIVT BOENDE

  Ett frontline-läge till Sotenäs Golfbana samt närhet till hav, utmanande vandringsleder och endast 15 min från ett av Sveriges bästa klätterområden.

  Fastighetsutvecklare:

  Atmosphere Logo

  Om Atmosphere Home

  I vår roll som bostadsutvecklare har vi fokus på hållbar samhällsutveckling. Trä är den gröna tråden i vår verksamhet och det är vi väldigt stolta över då trä är ett hållbart och förnyelsebart byggmaterial.

  Sedan starten har vårt fokus varit att utveckla genomdesignade bostäder, både i arkitektur och inredning. Idén är att erbjuda unika hem som samtidigt är prisvärda och tillgängliga.

  Läs mer på vår hemsida >>